Amb aquest concert, PAX – Cor de Cambra proposa un recorregut per l’obra del jove compositor tortosí Josep Ollé i Sabaté.

El proper 2017, dins del marc del Simposi Mundial de Música Coral que tindrà lloc a Barcelona, el Saarbrücken Kammerchor d’Alemanya estrenarà una obra que l’organització del certamen ha encarregat a Josep Ollé. Aquesta ocasió especial, lligada al fet que sigui membre del nostre cor des de la seva fundació, ens ha decidit a elaborar aquest programa que gira al voltant de la seva producció coral.

Les dues parts diferenciades permeten distingir la seva obra profana (sobre textos poètics catalans o sobre melodies populars) de la seva producció en l’àmbit de la música sacra.

L’acompanyaran altres obres de compositors recents de l’àmbit català i internacional. Podem destacar el veterà compositor hongarès György Orbán, a qui també s’ha encarregat una obra pel simposi del 2017; el polifacètic compositor reusenc Josep Mª Guix; o el jove i exitós Ola Gjeilo, originari de Noruega i afincat als Estats Units.

Tots ells, d’una manera o altra, han influït l’obra de Josep Ollé, i és per això que ens plau molt presentar aquest programa que permet donar a conèixer l’autor, la seva música, i les seves influències.